Haard2017-11-15T09:50:20+00:00

HAARDEN

Haarden staan synoniem met gezelligheid. Maar bij PP haard & parket staan ze ook synoniem met design. Onze stijlvolle haarden mogen gezien worden, of u nu kiest voor een traditioneel of modern ontwerp.

KACHELS

Onze kachels worden gegarandeerd de blikvanger van uw living of eetkamer. Er is een ruime keuze aan modellen: groot of klein, staand of hangend, op gas of houtgestookt, … er is voor ieder wat wils.

STIJLSCHOUWEN

Stijl met een grote S! Onze schitterende stijlschouwen zorgen voor de finishing touch van uw haard of kachel. Ook voor de afwerking rondom uw stijlschouw kunnen wij zorgen.

INBOUWHAARDEN HOUT

_ _ _

Is de charme van een authentiek knisperend houtvuur voor u onweerstaanbaar? Bij ons vindt u de mooiste houtgestookte haarden van gerenommeerde kwaliteitsmerken. Haarden met een draai- of schuifdeur, doorkijkhaarden, hoekhaarden of panoramische haarden. Steeds zuinig in houtverbruik en met een maximaal rendement.

Wij bekijken graag met u de technische vereisten, zoals een geschikte schoorsteen en verse luchtaanvoer – alsook de mogelijkheden om een haardconcept te ontwerpen volgens uw persoonlijke smaak en budget.

INBOUWHAARDEN GAS

_ _ _

Nooit eerder was een gashaard zo makkelijk te regelen of waren er zoveel mogelijkheden om het vuurbeeld te personaliseren! Graag maken wij u wegwijs in ons ruim gamma van gashaarden, van strak minimalistisch tot warm landelijke stijl. We begeleiden u graag met de nodige kennis en toewijding zodat het haardontwerp later naadloos in uw interieur past. De installatie gebeurt door ons team vakbekwame en ervaren plaatsers.

Ons attest van Cerga en onze bekwaamheid zijn onmisbaar in dit vak. Veiligheid staat hier voorop. Het is tevens een garantie dat onze technici alle strenge gasregels kennen en hanteren in hun dagelijkse werk.

KACHELS

_ _ _

Van oudsher schaart een mens zich rond het vuur. Een kachel neemt niet veel plaats in, is eenvoudig te installeren en zuinig in verbruik. Een mooi antwoord op de huidige hoge energieprijzen. Wij adviseren u graag welke kachel het best bij uw woonomgeving past.

STIJLSCHOUWEN

_ _ _

Maatwerk staat centraal in ons werk. Bij de keuze van uw stijlschouw gaan wij samen met u op zoek naar de juiste steen en model van de schouw. Er zijn talloze mogelijkheden: van strakke kaderschouwen tot prachtige beeldhouwwerken!

OOK VOOR UW TUIN

Laat het weer geen spelbreker zijn en verleng het seizoen door een karakteristieke tuinhaard. Van een klassieke tuinhaard tot een draagbare eigenzinnige kachel – van een aangename warmte tot zelfs het bereiden van een warm hapje of een lekkere soep.

NIEUW: CV HAARDEN

De techniek staat niet stil en de energieprijzen helaas ook niet. CV haarden zullen binnenkort niet weg te denken zijn in de toekomst van verwarming. Een belangrijke evolutie waar wij u in kunnen verder helpen.

REALISATIES

Sinds het ontstaan van PP haard en parket hebben we prachtige haarden en kachels ge√Įnstalleerd. Neem een kijkje op onze portfoliopagina om enkele voorbeeldprojecten te bekijken.

TOPMERKEN

Inbouwhaarden op gas of hout, kachels of stijlschouwen … wij kiezen steevast voor de beste merken om topkwaliteit af te leveren.

MEER INFO?

_ _ _

Vragen over onze producten? Neem dan contact op via telefoon of email, of bezoek onze toonzaal. Daarnaast kan u online een offerte aanvragen via onderstaande knop.