pp-haard-parket-zwart

Haarden

De mooiste haarden vindt u bij PP haard en parket. U kiest uit een groot assortiment topmerken, wij zorgen voor een zorgvuldige plaatsing met veel oog voor detail.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

Welke haard zoekt u?

Gas

Gashaarden zijn super praktisch. In een oogwenk gaat het vuur aan. Daarnaast heeft u volledige controle over het vuurbeeld. Met hout zeulen of as ruimen hoeft niet, want een gashaard vraagt weinig onderhoud.

Hout

Een haardvuur staat synoniem met gezelligheid. Want het rustgevende geluid van brandende houtblokken maakt elke kamer extra knus. In onze collectie zitten houthaarden in vele formaten en stijlen.

Elektrisch

Wilt u de gezelligheid van een haardvuur zonder de complexe installatie van een toestel op gas of hout? Dan zijn onze elektrische modellen de perfecte oplossing. Die bieden allerlei voordelen.

Bio-ethanol

Met bio-ethanol haarden geniet u van de warmte en gezelligheid van een echt vuur, zonder dat u een schoorsteen of gastoevoer nodig heeft.

inbouw haard

6 Redenen om voor PP haard & parket te kiezen

Jaarlijks zijn er honderden mensen als u die een haard kopen bij ons. Dat komt omdat wij enkele belangrijke troeven hebben:

Grote keuze

De grote keuze is zeker en vast een meerwaarde. Zo is er voor ieder wat wils. Zoekt u bijvoorbeeld een moderne hoekhaard op gas of een landelijke houthaard met een sierschouw? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vakkennis

Het belang van onze vakkennis valt niet te onderschatten. Dankzij een jarenlange ervaring kunnen we in elke situatie het juiste advies geven. Vragen over vermogen, positie, rookgasafvoer, omkasting, onderhoud… beantwoorden we met plezier.

Totaalprojecten

Klanten genieten bij ons steeds van totaalprojecten. We installeren niet alleen de haard zelf, maar bouwen ook een omkasting op maat. Moet er eerste een oud toestel afgebroken worden of een nieuwe gasleiding geplaatst worden? Dat is geen enkel probleem.

Oog voor detail

Onze haard installateurs hebben veel oog voor detail. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, zelfs de kleinste zaken. Zo garanderen we een stijlvol, verzorgd eindresultaat dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Topmerken

In onze collectie zitten prachtige houtgestookte haarden en gashaarden van gerenommeerde kwaliteitsmerken. We hebben modellen van Barbas, Bellfires, Dru, Spartherm en Stûv. Die staan bekend voor hun uitstekende bouwkwaliteit en duurzaamheid.

Service na verkoop

Tenslotte is er nog de service na verkoop. Voor een onderhoud of herstelling kunt u bij ons terecht. Wij laten u niet in de kou staan. Ook voor vragen over de bediening of de juiste stookmethode kunt u ons contacteren.

Vraag een offerte online

Droomt u al langer van een haard in uw woning? Vraag snel een offerte via onderstaande formulier. Dat is gratis en geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Veelgestelde vragen

We hebben voor ieders wat wils, zowel goedkope haarden als meer exclusieve modellen. Prijzen starten vanaf 1987 euro. Meer weten? Kom eens langs voor een offerte of gebruik het formulier hieronder.

Ja, wij bouwen ook kasten op maat. Een tv-kast met een inbouwhaard is dus zeker mogelijk.

Onze hout- en gashaarden hebben steeds een afvoer voor de rookgassen nodig. Is die er nog niet, dan plaatsen we een nieuw kanaal. Voor de elektrische modellen is natuurlijk geen schouw nodig.

Zeker en vast. Met enkele aanpassingen vervangen we de oude houthaard door een toestel op gas. Omgekeerd kan ook.

In onze showroom in Geel staan verschillende gas- en houthaarden. U kunt er allerlei modellen van dichtbij bekijken. Vraag gerust een woordje uitleg of een gratis offerte.

Nee, wij voorzien een totaaloplossing. Onze haard installateurs voeren alle werken uit; rookafvoer plaatsen, omkasting bouwen, gastoevoer aansluiten, enz.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.