Haarden

De mooiste haarden zijn hier te vinden. Op hout of gas. Ingebouwd of vrijstaand. Van installatie tot omkasting en onderhoud: bij PP haard en parket geniet u van totaalprojecten zonder zorgen.

Haarden van topmerken

In onze collectie zitten prachtige houtgestookte haarden en gashaarden van gerenommeerde kwaliteitsmerken. We hebben onder meer modellen van Barbas, Bellfires, Dru, Spartherm en Stûv. Deze merken staan bekend voor hun uitstekende bouwkwaliteit en lange duurzaamheid.

inbouw gashaard modern

Waarom een haard kopen bij PP haard en parket?

Jaarlijks zijn er honderden mensen als u die een haard kopen bij ons. Dat komt omdat wij enkele belangrijke troeven hebben:

 • De grote keuze is zeker en vast een meerwaarde. Zo is er voor ieder wat wils. Zoekt u bijvoorbeeld een moderne hoekhaard op gas of een landelijke houthaard met een sierschouw? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Het belang van onze vakkennis valt ook niet te onderschatten. Dankzij een jarenlange ervaring kunnen we in elke situatie het juiste advies geven. Vraagstukken over het vermogen, de positie, de rookgasafvoer, de omkasting, het onderhoud… beantwoorden we met plezier.

 • Klanten genieten bij ons steeds van totaalprojecten. We installeren niet alleen de haard zelf, maar bouwen ook een omkasting op maat. Moet er eerste een oud toestel afgebroken worden of een nieuwe gasleiding geplaatst worden? Dat is geen enkel probleem.

 • Onze haard installateurs hebben veel oog voor details. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. En de overlast beperken we tot een minimum.

 • Voor elk project gebruiken we kwalitatief materiaal, of het nu gaat om isolatie of kastgrepen. Dat komt de levensduur ten goede. Zo kunt u nog vele jaren van uw nieuwe haard genieten.

 • Tenslotte is er nog de service na verkoop. Ook voor een onderhoud of herstelling kunt u bij ons terecht. Wij laten u niet in de kou staan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een haard?

 • We hebben voor ieders wat wils, zowel goedkope haarden als meer exclusieve modellen. Prijzen starten vanaf 1987 euro. Meer weten? Kom eens langs voor een offerte of gebruik het formulier hieronder.

Is een haard-tv combinatie mogelijk?

 • Ja, wij bouwen ook kasten op maat. Een tv-kast met een inbouwhaard is dus zeker mogelijk.

Is er een afvoerkanaal nodig?

 • Onze hout- en gashaarden hebben steeds een afvoer voor de rookgassen nodig. Is die er nog niet, dan plaatsen we een nieuw kanaal. Voor de elektrische modellen is natuurlijk geen schouw nodig.

Kan ik een haard ombouwen van hout naar gas?

 • Zeker en vast. Met enkele aanpassingen vervangen we de oude houthaard door een toestel op gas. Omgekeerd kan ook.

Hebben jullie ook haarden voor in de tuin?

Hebben jullie een toonzaal voor haarden?

 • In onze showrooms in Emblem en Geel staan verschillende gas- en houthaarden. U kunt er allerlei modellen van dichtbij bekijken.

Moet ik zelf iets voorzien?

 • Nee, wij voorzien een totaaloplossing. Onze haard installateurs voeren alle werken uit; rookafvoer plaatsen, omkasting bouwen, gastoevoer aansluiten, enz.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Vraag een offerte online

Droomt u al langer van een haard in uw woning? Vraag snel een offerte via onderstaande formulier. Dat is gratis en geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.