pp-haard-parket-zwart

Houthaarden

Op zoek naar een mooie houthaard? Dan bent u aan het juiste adres. In onze collectie ontdekt u de mooiste houtgestookte haarden, van moderne ontwerpen met een liftdeur tot traditionele inzethouthaard.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

houthaard inbouw

Wat maakt een houthaard zo speciaal?

Uitstraling

Er is niets zo gezellig als de uitstraling en het geluid van een knetterend haardvuur, zeker tijdens een koude winteravond. Zo wordt uw woonkamer nog knusser.

Ecologisch

Moderne houthaarden zijn ecologischer dan vroeger, dankzij een geoptimaliseerde luchtstroom. Bovendien is hout een hernieuwbare energiebron.

Bijverwarming

Houtgestookte haarden zijn ideaal als bijverwarming (ter ondersteuning van trage vloerverwarming bijvoorbeeld).

Past overal

Modern design, landelijke charme of een klassieke uitstraling: deze haarden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Er is altijd wel een passend model voor uw interieur.

houthaard

Een houthaard kopen bij PP haard & parket

Jaarlijks zijn er honderden mensen als u die een gashaard kopen bij ons. Dat komt omdat wij enkele belangrijke troeven hebben:

Ervaring

Van advies tijdens de aankoop tot de finale afwerking: onze jarenlange ervaring met houthaarden komt altijd van pas. Als specialist staan wij u graag bij.

A-merken

In onze collectie zitten modellen van Harrie Leenders, Spartherm, Barbas en Stuv. Dat zijn allemaal Europese merken die hun kwaliteit en lange levensduur meermaals bewezen hebben.

Eigen beheer

Het volledige project gebeurt in eigen beheer, van het eerste ontwerp tot de plaatsing en afwerking. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en minder zorgen.

Complete interieurs

Droomt u van een grote televisiewand met een ingebouwde houthaard? Dat is geen enkel probleem. PP haard en parket voert ook totaalprojecten uit.

Vraag een offerte online

Bent u van plan om een houthaard te kopen? Vraag snel een offerte via onze website. Dat is gratis en geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Door het grote aanbod is het onmogelijk om alle houthaard prijzen op de website te vermelden. Maar wij rekenen graag een gepersonaliseerde offerte uit tijdens een bezoek aan onze toonzaal. Of vraag meer informatie via e-mail.

Ja, het toestel heeft een rookgasafvoer nodig. Dat kan een bestaande schouw zijn. Indien nodig plaatsen wij een nieuwe afvoer.

Nee, een houtvuur aanmaken is helemaal niet zo mogelijk. Wij geven u graag enkele tips na de plaatsing.

U kunt bij ons ook enkele accessoires voor uw houthaard kopen, zoals een draagmand voor hout, een pook, een schopje voor de asresten en meer.

Twijfelt u tussen een hout- en gashaard? Contacteer ons om de voor- en nadelen van beide verwarmingsmethoden te bespreken.

Ja, wij hebben ook outdoor modellen. Die zijn ideaal voor uw terras.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.