pp-haard-parket-zwart

Sierschouwen

Fan van landelijke sierschouwen? Of wilt u liever een modern ontwerp? Bij PP haard en parket is het allemaal mogelijk.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

sierschouw

Landelijke sierschouwen

Voor landelijke en klassieke interieurs hebben we prachtige sierschouwen in natuursteen. Deze schouwen worden door steenkappers op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende steensoorten (marmer, blauwe hardsteen, …) en ontwerpen. Uw nieuwe sierschouw wordt gegarandeerd de blikvanger van uw woonkamer of eetkamer.

Moderne schouwen

Sierschouwen associeert men vooral met traditionele woonstijlen. Maar ook voor een moderne inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wij zorgen namelijk voor een mooie omkasting met een strakke belijning – volledig naar eigen wens. We kunnen zelfs uw schouw op maat bekleden met steenstrips of metaalpanelen. Voor een moderne schouw hoeft u dus echt niet verder te zoeken.

sierschouw haard

Service van A tot Z

PP haard en parket is een one-stop-shop voor een nieuwe haard of kachel – inclusief sierschouw. Wij nemen alle werken voor onze rekening:

Afbraak oude haard

Heeft u nog een oude haard of kachel in huis? Dan zorgen we eerst voor de afbraak van het oude toestel.

Installatie nieuwe haard

Daarna plaatsen we het nieuwe toestel. Alle aansluitingen (rookgasafvoer, gastoevoer…) worden voorzien. Tijdens deze werken proberen onze collega’s de hinder tot een minimum te beperken.

Plaatsing sierschouw

Van zodra het toestel op haar plaats staat, installeren we de sierschouw. Zoals u weet, wordt die steeds op maat gemaakt en heeft u een ruime keuze aan stijlen, materialen en afwerkingen.

Service na verkoop

Tenslotte geven we nog meer informatie over de gebruiksinstructies, het onderhoud, enz. Heeft u nadien nog vragen? Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Vraag een offerte online

Droomt u van een haard met een sierschouw? Vraag snel een offerte via onderstaande formulier. Dat is gratis en geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.