pp-haard-parket-zwart

Terraskachels

Wat extra warmte nodig op uw terras? Met onze trendy houtkachels voor buiten trotseert u probleemloos frisse zomeravonden.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

Cortenstaal

Onze buitenhaarden zijn vervaardigd uit cortenstaal. Dit metaal krijgt een prachtige roodbruine roestkleur, die mooi aansluit bij het kleurenpalet van uw tuin. Goed om te weten: de gekristalliseerde roest hecht zich als een beschermende laag op het staal vast. Dat zorgt voor een verhoogde weerstand tegen regen en andere neerslag.

Verschillende ontwerpen

In onze collectie zitten verschillende outdoor houtkachels, allemaal met een unieke look. We hebben bijvoorbeeld modellen met een industriële uitstraling. Maar evengoed buitenhaarden met een heel moderne vormgeving. Er is zelfs een kacheltje op wielen. Die verplaatst u makkelijk van de eettafel naar de tuinlounge.

Redenen om een buitenhaard te kopen

Een buitenhaard op uw terras plaatsen? Dat is zeker een goed idee:

Gezellig

Een outdoor houtkachel zorgt voor een flinke dosis gezelligheid. Het maakt die speciale vrienden- of familiemomenten nog leuker.

365 dagen plezier

Houtkachels voor buiten verlengen het tuinseizoen. Ook op een frisse avond in de lente of herfst kunt u buiten zitten. U kunt zelfs in de winter genieten van een knetterend haardvuur.

Eyecatcher

Onze buitenkachels in cortenstaal zijn echte blikvangers. Decoratief zijn ze zeker en vast een meerwaarde.

Geen geuroverlast

Bij klassieke vuurkorven ruikt uw kleding al snel naar rook. Dat is bij terraskachels niet het geval. Via de hoge schoorsteen worden rookgassen weggeleid.

Bijpassende houtopslag

Combineer uw terrashaard met een design houtopslag in cortenstaal. De natuurlijke schoonheid van het brandhout en de verroeste staalplaten is een topcombinatie. Een mooiere manier om uw houtstapel te bewaren is er niet. Het ontwerp komt van de Belgische designer Jan Kuppers. Die liet zich inspireren door de typische Vlaamse rijhuizen. En het resultaat mag gezien worden!

Vraag een offerte online

Bent u van plan om een outdoor houtkachel te kopen? Vraag vandaag nog een offerte via onderstaande formulier. Gratis en vrijblijvend.