pp-haard-parket-zwart

Gashaarden

De mooiste gashaarden zijn hier te vinden. Van installatie tot omkasting en onderhoud: bij PP haard en parket geniet u van totaalprojecten zonder zorgen.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

Voordelen van gashaarden

Gebruiksvriendelijk

Gashaarden zijn erg gebruiksvriendelijk. Het vuur aanzetten of doven gebeurt met één druk op de knop. Daarnaast zijn er verschillende manieren om het vuurbeeld te personaliseren.

Geen vuil

U heeft geen last van assen of houtschilfers. Een regelmatige poetsbeurt en een jaarlijks onderhoud volstaan.

Past overal

Klassiek, modern of landelijk: gashaarden passen in elke woonstijl. Laat u inspireren door de verschillende modellen in onze toonzaal.

Hoog rendement

Moderne gashaarden hebben een zuivere verbranding en een hoog rendement, voor een minimale impact op het milieu.

gashaard

Een gashaard kopen bij PP haard & parket

Jaarlijks zijn er honderden mensen als u die een gashaard kopen bij ons. Dat komt omdat wij enkele belangrijke troeven hebben:

Vakkennis

Graag maken wij u wegwijs in ons ruim aanbod gashaarden, van strak minimalistisch tot warm landelijk. We begeleiden u met de nodige kennis zodat het ontwerp naadloos in uw interieur past.

Topmerken

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom verkopen wij enkel gashaarden van topmerken als Dru, Bellfires en Stûv. Die hebben hun kwaliteit al meermaals bewezen.

Eigen beheer

Ontwerp, plaatsing, afwerking en nazorg: alles gebeurt door onze eigen mensen. Zo hebben we meer controle over de kwaliteit en zorgen we voor tevreden klanten.

Totaalprojecten

U wilt uw nieuwe gashaard combineren met een wandmeubel voor de televisie of een nieuwe parketvloer? Dat is geen enkel probleem. Wij zorgen voor een complete interieur make-over.

Wij zijn een Cerga-gecertificeerd installateur. Dat wil zeggen dat onze technici alle strenge gasregels kennen en hanteren in hun dagelijkse werk.

Vraag een offerte online

Droomt u van een gashaard in uw woning? Vraag snel een offerte via onze website. Dat is gratis en geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

In ons assortiment zitten gashaarden voor ieders budget, van goedkope modellen tot opvallende designhaarden op gas. Prijzen starten vanaf 1987 euro. Afhankelijk van de capaciteit, de afwerking en het ontwerp gaat de prijs omhoog. Meer info >


Net als een gewone verwarmingsketel heeft een gashaard regelmatig een onderhoud nodig. Zo garanderen we een hoog rendement en een veilige werken. Voor deze onderhoudsbeurt kunt u uiteraard op onze haardspecialisten rekenen.

Het gashaard verbruik hangt af van diverse factoren, zoals het vermogen. Een grote haard verbruikt natuurlijk meer dan een klein model. Gemiddeld mag je 0,5 kubieke meter gas per uur rekenen.

Ja, een gashaard is mogelijk in een houtskelet woning. Wij nemen allerlei maatregelen om uw veiligheid te garanderen. 

Het benodigde vermogen hangt af van drie factoren: de isolatiegraad van uw woning, het volume van de ruimte en het type verwarming (hoofd- of bijverwarming). Bij de aankoop van een gashaard berekenen wij voor u het juiste vermogen. Meer info >

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.