Over Ons2019-09-30T12:12:47+00:00

OVER ONS

_ _ _

PP haard & parket, bescheiden begonnen in 2005, is inmiddels uitgegroeid tot een sterk bedrijf met twee parels van toonzalen in Geel en Emblem (nabij Lier). Steeds trachten wij het verschil te maken met onze eigen waarden: 100% engagement, een luisterend oor en ons streber mentaliteit naar perfectie. U stelt hoge eisen aan een mooi en klassevol interieur? Dan zitten we op dezelfde golflengte! Ontdek onze troeven en laat u inspireren door onze portfolio.

SHOWROOM GEEL

SHOWROOM EMBLEM

ONZE TROEVEN

_ _ _

KLANTENGETUIGENISSEN

_ _ _

“Gisteren is bij ons de Harrie Leenders Cylon geplaatst en ik wil mijn complimenten geven voor de vakkundige installatie! De installateurs waren zeer kundig, nauwkeurig en echte vakmensen die goede kwaliteit leveren.”

Familie V.D.B. – Lommel 

“Dag 1 van de werken zit erop en het ziet er nu al fantastisch uit! Ik wil graag laten weten dat jullie 2 top-gasten in dienst hebben! Vriendelijk, professioneel, kei hard gewerkt en vooral heel proper en met respect gewerkt! Ik heb hier de laatste weken al andere over de vloer gehad… Een team waar jullie terecht trots op mogen zijn!”

Familie V. – Ranst

“Hierbij wens ik jullie te danken voor de vlotte service en dit zowel tijdens onze zoektocht naar een gashaard, als bij het uiteindelijk vastleggen van alle details en dergelijke waaruit de uiteindelijke bestelling is voortgekomen. Eveneens dank aan de werkmannen. Ze hebben heel proper gewerkt, wat toch altijd fijn meegenomen is 🙂 Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Familie S. – Putte

“Op de eerste plaats wil ik jullie EN jullie team van harte proficiat wensen voor het uiterst professionele werk dat jullie geleverd hebben. Ik kan echt helemaal niets aanmerken op het door jullie geleverde werk en het prachtige eindresultaat. We hebben ondertussen al enkele keren gebruik gemaakt van de houtkachel en zijn ook met dat resultaat héél erg tevreden! Brengen jullie de gelukwensen ook over aan jullie team?”

Familie C. – Mol

“Wij zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werken. Vriendelijke plaatsers die heel proper, erg snel en goed gewerkt hebben! Bedankt!”

Familie V.D.W. – Ranst

“Wij willen PP haard & parket bedanken voor de goede en kwalitatieve aanpak. Dit van ons eerste bezoek in de showroom tot de plaatsing afgelopen vrijdag. Wij zijn enorm tevreden over de service en het perfect opvolgen van afspraken, alsook het aanleveren van de nodige informatie!”

Familie K. – Everberg

“Bedankt voor de correcte uitvoering. Jullie plaatsers hebben dit heel goed gedaan! Beleefd, verzorgd… héle goeie werkkrachten! Ik ga zeker reclame maken voor jullie.”

Familie V. – Boechout

“De parketteur heeft mooi werk geleverd bij ons. Dit zowel betreffende de herstelling als het opschuren! Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker reclame maken voor jullie.”

Familie H. – Geel

“Onze haard is vandaag geïnstalleerd door jullie 2 topwerkmannen! En daarbij willen we echt benadrukken: het grondig, zuiver werk en de héél degelijke installatie en afwerking door hen. Ze zijn zeer professioneel en een voorbeeld voor vele anderen.”

Familie J. – Hechtel

“Ben net ook gaan kijken. Super content van papier! Kleur is uiteindelijk ook goed maar ik moet er toch nog wat moeten aan wennen…Haard en kasten heel blij me! Goed gedaan! Ik vlieg morgen met de glimlach in de poets!”

Familie G. – Ham

“Ondertussen brandt de haard hier en zorgt voor gezellige warmte. Dank voor de professionele samenwerking.”

Mrs. V. – Herentals

“T was even wennen na 5 jaar anders leven in die ruimte maar het is nu speelser en gezelliger vind ik. Ik kijk uit naar de familiemomenten aan de haard! Mijn indruk is dat het groot was, maar het went wel! Alles is naar wens, we zijn blij dat dit gerealiseerd is! We gaan het zaterdag testen. Mijn complimenten ook aan Peter en Hans: puik werk! Dank en spring gerust eens binnen s avonds als je het graag eens ziet.”

Familie D. – Herentals

“Ik wil ook jou en de mannen nog bedanken voor de aangename en stipte samenwerking; jullie waren voor ons de eerste firma waarmee we dit meemaakten.  De mannen hebben echt proper en mooi werk geleverd, daar mag je fier op zijn. Het is zo dat de kachel zeer mooi brandt; zowel gesloten als open.

Familie V. Herselt

“We zijn super fier op onze open haard en willen zeer graag enkele foto’s met jullie delen.
In bijlage kan u alvast meegenieten.”

 

 

Fam. L. Olen

“In bijlage een foto van onze renovatie, met haard van jullie!  Wij zijn heel tevreden, zowel van de haard zelf, als van de plaatsers en service.
Bedankt.”

 

Fam B – C  Lille

“Wij zijn heel tevreden over uw uitgevoerde werken!”

Fam. V H  Olen

” Hallo, Met trotse fierheid zend ik graag enkele foto’s door van onze doorkijk haard.
Het is de beste aankoop dat we in jaren gedaan hebben. We genieten elke dag van de gezellige warmte. Familie en vrienden zeggen telkens ze bij ons komen, hoe mooi en origineel deze haard is. We zijn dan ook super tevreden over onze haard en we maken wat graag reclame van uw firma.

5 koppels hebben wij doorgestuurd naar uw firma en ze hebben ook bij u een haard gekocht.”

Fam. V S  – Herselt

“Beste Ann,
Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en krijgen ook veel leuke reacties! 🙂 Hierbij enkele foto’s.”

Fam. B B – Geel

“In bijlage kan u enkele foto’s terug vinden van onze gashaard.  We hebben deze nu bijna 1,5jaar en zijn er super tevreden van. Ook van de service die we gehad hebben tijdens  onze bezoekjes .”

Fam. M – K  Laakdal

“We zijn supertevreden over ons haardje en parketvloer. Ook de werken zijn hier vlot verlopen, echte stielmannen!! Ik zal zeker wat foto’s doorsturen na de schilderwerken.  Dat geeft uiteraard uit een completer beeld!”

 

 

Fam. M.  Olen

” Wij vinden het alvast Super!!!  Bedankt voor het vakwerk en een dikke pluim voor Bart! Eigenlijk pluimen voor ieder van jullie. Mooi mooi mooi!! 😉 ”

Fam. V. I    Westerlo