pp-haard-parket-zwart

Over PP haard & parket

Bescheiden begonnen in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot een sterk bedrijf met een parel van een toonzaal in Geel. Steeds trachten wij het verschil te maken met onze eigen waarden: 100% engagement, een luisterend oor en ons streber mentaliteit naar perfectie.

U stelt hoge eisen aan een mooi en klassevol interieur? Dan zitten we op dezelfde golflengte! 

sierschouw

Zo maken wij het verschil

Ervaring

Ervaring en kwaliteit gaan hand in hand. Op dat vlak zit u goed bij PP haard & parket: wij leveren al meer dan 10 jaar vakwerk.

Kwaliteit

Net zoals een goede kok begint met de beste ingrediënten, kiezen wij enkel voor materiaal van gerenommeerde topmerken.

Totaalprojecten

Hokjesdenken doen we niet aan mee. We zien het veel ruimer. Daarom bieden wij onze klanten een totaaloplossing aan.

Service

Een eerste gesprek, interieuradvies of problemen oplossen: u kan steeds op een topservice rekenen. Wij staan altijd voor u klaar!

Reacties van klanten

4,7/5

op basis van 41 reviews

Familie V.D.B.
Lommel
Read More
Gisteren is bij ons de Harrie Leenders Cylon geplaatst en ik wil mijn complimenten geven voor de vakkundige installatie! De installateurs waren zeer kundig, nauwkeurig en echte vakmensen die goede kwaliteit leveren.
Familie V.
Ranst
Read More
Dag 1 van de werken zit erop en het ziet er nu al fantastisch uit! Ik wil graag laten weten dat jullie 2 top-gasten in dienst hebben! Vriendelijk, professioneel, kei hard gewerkt en vooral heel proper en met respect gewerkt! Ik heb hier de laatste weken al andere over de vloer gehad… Een team waar jullie terecht trots op mogen zijn!
Familie S.
Putte
Read More
Hierbij wens ik jullie te danken voor de vlotte service en dit zowel tijdens onze zoektocht naar een gashaard, als bij het uiteindelijk vastleggen van alle details en dergelijke waaruit de uiteindelijke bestelling is voortgekomen. Eveneens dank aan de werkmannen. Ze hebben heel proper gewerkt, wat toch altijd fijn meegenomen is 🙂 Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Familie K.
Everberg
Read More
Wij willen PP haard & parket bedanken voor de goede en kwalitatieve aanpak. Dit van ons eerste bezoek in de showroom tot de plaatsing afgelopen vrijdag. Wij zijn enorm tevreden over de service en het perfect opvolgen van afspraken, alsook het aanleveren van de nodige informatie!
Familie V.
Boechout
Read More
Bedankt voor de correcte uitvoering. Jullie plaatsers hebben dit heel goed gedaan! Beleefd, verzorgd… héle goeie werkkrachten! Ik ga zeker reclame maken voor jullie.
Familie H.
Geel
Read More
De parketteur heeft mooi werk geleverd bij ons. Dit zowel betreffende de herstelling als het opschuren! Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker reclame maken voor jullie.
Familie J.
Hechtel
Read More
Onze haard is vandaag geïnstalleerd door jullie 2 topwerkmannen! En daarbij willen we echt benadrukken: het grondig, zuiver werk en de héél degelijke installatie en afwerking door hen. Ze zijn zeer professioneel en een voorbeeld voor vele anderen.
Familie G.
Ham
Read More
Ben net ook gaan kijken. Super content van papier! Kleur is uiteindelijk ook goed maar ik moet er toch nog wat moeten aan wennen…Haard en kasten heel blij me! Goed gedaan! Ik vlieg morgen met de glimlach in de poets!
Familie V.
Herselt
Read More
Ik wil ook jou en de mannen nog bedanken voor de aangename en stipte samenwerking; jullie waren voor ons de eerste firma waarmee we dit meemaakten. De mannen hebben echt proper en mooi werk geleverd, daar mag je fier op zijn. Het is zo dat de kachel zeer mooi brandt; zowel gesloten als open.
Familie M.
Laakdal
Read More
In bijlage kan u enkele foto’s terug vinden van onze gashaard. We hebben deze nu bijna 1,5jaar en zijn er super tevreden van. Ook van de service die we gehad hebben tijdens onze bezoekjes.
Previous
Next