pp-haard-parket-zwart

Parket

Op zoek naar massief of samengesteld parket? Een houten vloer met een klassieke of moderne uitstraling? Wij hebben voor elke interieurstijl de perfecte parketvloer.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

Welk parket zoekt u?

Massief

Massief parket bestaat uit 100% massief hout. Het is sterk en slijtvast. Om de nodige stabiliteit te garanderen, wordt dit parket op een onderparket gelijmd en genageld. Op het vlak van houtsoorten, breedtes van de planken, motieven, afwerkingen en boorden zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Samengesteld

Samengesteld of meerlaags parket is met een toplaag van edelhout opgebouwd uit verschillende verlijmde lagen om het parket stabiel te maken. De planken – steeds Europese producten – worden veelal rechtstreeks op de ondervloer verlijmd en zijn in sommige gevallen kant en klaar afgewerkt in een kleur en afwerking naar keuze. Ook zelfplaatsers kunnen bij ons terecht voor advies en alle materialen.


Parket kopen inclusief plaatsing

Bij PP haard en parket zit u helemaal goed voor een nieuwe houten vloer:


Vele soorten

Waar houdt u van: een eiken vloer met de klasse en présence van een gerijpt doorleefd parket, of houten planken met een uniforme, moderne uitstraling? Bij ons zijn verschillende soorten parket te vinden.


Massief of meerlaags

Houten vloeren worden doorgaans opgedeeld in twee soorten: massief en samengesteld. Elke soort heeft zijn voordeel. Zowel massief als meerlagig parket zijn bij ons verkrijgbaar.


Sorteringen & afwerkingen

Er zijn diverse kwaliteitssoorten (aantal noesten en kleuregaliteit) en afwerkingen om uit te kiezen. Wij maken u graag wegwijs in ons ruime aanbod.


Plaatsing

We nemen ook de plaatsing voor onze rekening. Onze ervaren vakmannen leggen het parket volgens de regels van de kunst, met veel oog voor detail.

Parketrenovatie

Uw parketvloer weer als nieuw? Na een grondige evaluatie wordt er in overleg gekozen tussen het grondig reinigen of schuren van uw parket, om het vervolgens terug af te werken met een nieuwe beschermlaag in de kleur en patina van uw keuze. Onze schuurwerken gebeuren met een minimum aan stofhinder, indien nodig gecombineerd met de nodige herstellingen aan uw parketvloer.

Vraag een offerte online

Wilt u parket laten leggen? Vraag vandaag nog een offerte via onderstaande formulier. Gratis en vrijblijvend.

Veelgestelde vragenHoe moet ik parket onderhouden?

De afwerking (olie, vernis, boenwas) van uw parket bepaalt op welke manier de houten vloer moet onderhouden worden. In onze showrooms bieden wij een ruim assortiment onderhoudsproducten aan en adviseren u graag omtrent de juiste toepassingen. Zo beschermt u het hout optimaal.Hoeveel kost parket?

De prijs hangt af van verschillende factoren: houtsoort, massief of meerlaags, afwerking, oppervlakte, enz. In dit artikel vind je meer informatie over de kostprijs.Welke merken gebruiken jullie?

Op het vlak van parketvloeren gaan wij steeds voor de beste merken. Want kwaliteit is belangrijk voor een lange levensduur. Bij ons vindt u de producten van Moso en Di Legno.Kan parket op vloerverwarming?

Ja, parket kan zeker en vast gecombineerd worden met vloerverwarming indien u rekening houdt met enkele aandachtspunten. Mag ik het parket zelf plaatsen?

Jazeker. U kunt gerust in onze toonzaal een mooie parketvloer kiezen, de benodigde producten aankopen en nadien alles zelf plaatsen.Kunnen jullie een oude parketvloer schuren en vernieuwen?

We kunnen een grondige renovatie uitvoeren: het hout schuren, reinigen en opnieuw afwerken.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.