Parket2017-11-15T09:50:20+00:00

SOORTEN PARKET

Bent u op zoek naar massief of samengesteld parket? Elke soort heeft zijn voordeel. Zowel samengesteld als massief parket zijn bij ons verkrijgbaar.

DIVERSE STIJLEN

Klassieke klasse of een moderne uitstraling … voor elke interieurstijl hebben wij een passende parketvloer. Het is een meerwaarde voor elke kamer!

ONDERHOUD & RENOVATIE

U kan altijd bij ons terecht voor advies omtrent parketonderhoud. Daarnaast kunnen wij een grondige renovatie uitvoeren: schuren, reinigen en opnieuw afwerken.

AMBACHTELIJK MASSIEF

_ _ _

Om de nodige stabiliteit te garanderen, wordt ons parket op een onderparket gelijmd en genageld. Op het vlak van houtsoorten, breedtes van de planken, motieven, afwerkingen en boorden zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Plaatsing van parket is mogelijk op vloerverwarming. Vraag ons advies!

SAMENGESTELD PARKET

_ _ _

Samengesteld of meerlaags parket is met een toplaag van edelhout opgebouwd uit verschillende verlijmde lagen om het parket stabiel te maken. De planken – steeds Europese producten – worden veelal rechtstreeks op de ondervloer verlijmd en zijn in sommige gevallen kant en klaar afgewerkt in een kleur en afwerking naar keuze. Ook zelfplaatsers kunnen bij ons terecht voor advies en alle materialen.

STIJLEN

_ _ _

Waar houdt u van: een eiken vloer met de klasse en présence van een gerijpt doorleefd parket, of houten planken met een uniforme, moderne uitstraling? Bij ons zijn verschillende soorten parket te vinden. Er zijn diverse kwaliteitssoorten (het aantal noesten en kleuregaliteit) en afwerkingen om uit te kiezen. Wij maken u graag wegwijs in ons ruime aanbod.

PARKETRENOVATIE

Uw parketvloer weer als nieuw? Na een grondige evaluatie wordt er in overleg gekozen tussen het grondig reinigen of schuren van uw parket, om het vervolgens terug af te werken met een nieuwe beschermlaag in de kleur en patina van uw keuze. Onze schuurwerken gebeuren met een minimum aan stofhinder, indien nodig gecombineerd met de nodige herstellingen aan uw parketvloer.

ONDERHOUD

Het is zeer belangrijk dat er zorg wordt gedragen voor uw parketvloer. De afwerking (olie, vernis, boenwas) van uw parket bepaalt op welke manier de houten vloer moet onderhouden worden. In onze showrooms bieden wij een ruim assortiment onderhoudsproducten aan en adviseren u graag omtrent de juiste toepassingen. Zo kan u uw parketvloer optimaal beschermen en verzorgen.

REALISATIES

Op zoek naar wat inspiratie voor uw nieuw parket? Wij hebben reeds verschillende woningen en horecazaken voorzien van een parketvloer. Laat je inspireren op onze portfoliopagina.

TOPMERKEN

Massief of samengesteld, traditioneel of modern … op het vlak van parket gaan wij steeds voor de beste merken. Want kwaliteit is – net als een professionele plaatsing en afwerking – belangrijk voor een lange levensduur van uw parket.

merken parket

MEER INFO?

_ _ _

Vragen over onze producten? Neem dan contact op via telefoon of email, of bezoek onze toonzaal. Daarnaast kan u online een offerte aanvragen via onderstaande knop.