pp-haard-parket-zwart

Gaskachels

Gezellig, efficiënt en betrouwbaar; een gaskachel is altijd een meerwaarde in uw interieur. In onze collectie zitten grote en kleine modellen voor elke interieurstijl.

Ontdek alle soorten of vraag een offerte

Welke gaskachel zoekt u?

Wandmontage

Een gaskachel tegen de muur neemt minder plaats in dan een vrijstaand model – ideaal voor kleinere ruimtes.

Vrijstaand

Onze stijlvolle vrijstaande gaskachels worden gegarandeerd de blikvanger van uw interieur.

Inbouw

Heeft u liever een ingebouwde houthaard, met een omkasting op maat? Ook dat is mogelijk.

5 Goede redenen om een gaskachel te kopen

Een gaskachel in huis is het toppunt van gezelligheid. Er zijn voldoende redenen om eentje te installeren:

Grote keuze

De grote keuze is zeker en vast een meerwaarde. Zo is er voor ieder wat wils. Zoekt u bijvoorbeeld een moderne hoekhaard op gas of een landelijke houthaard met een sierschouw? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vuurcontrole

Moderne gaskachels zijn uitgerust met allerlei functies om het vuurbeeld naar wens aan te passen. U heeft een perfecte controle over de vlam.

Ruime keuze

Modern of klassiek, inbouw of vrijstaand, al dan niet met decoratieve houtblokken: er zijn verschillende modellen om uit te kiezen.

Hoofd- of bijverwarming

Een gaskachel is ideaal als bijverwarming, maar is ook bruikbaar als hoofdverwarming. Onze kachelspecialisten rekenen graag het juiste vermogen uit.

Elk budget

Er is een gaskachel voor ieders budget. We hebben instapmodellen en meer exclusieve toestellen.

Wij zijn een Cerga-gecertificeerd installateur. Dat wil zeggen dat onze technici alle strenge gasregels kennen en hanteren in hun dagelijkse werk.

Vraag een offerte online

Droomt u al langer van een gaskachel in uw woning? Vraag snel een offerte via onderstaande formulier. Dat is gratis en geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Veelgestelde vragen

Ja. Om een veilige werking te garanderen heeft een gaskachel regelmatig een onderhoudsbeurt nodig, net als een cv-ketel op gas. Voor een onderhoud kunt u bij ons terecht. Of sluit een onderhoudscontract af rechtstreeks bij de fabrikant.

Een gaskachel aanzetten is heel simpel. Met één druk op de knop gaat het vuur aan. Sommige toestellen zijn zelfs uitgerust met een app voor nog meer controle.

Prijzen variëren naargelang het type (wand, inbouw, vrijstaand) en de grootte van de gaskachel. Wij rekenen graag een prijs op maat uit tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

Ja, dat is mogelijk. Mits enkele aanpassingen voor de gastoevoer en rookgasafvoer.

Nee, helemaal niet. Een gaskachel van 7 kW verbruikt op haar volle vermogen ongeveer 1 kuub aardgas per uur. Moderne toestellen hebben een modulerend vermogen, om het verbruik te beperken.

In onze toonzaal in Geel heeft u de mogelijkheid om verschillende modellen van dichtbij te bekijken.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.