pp-haard-parket-zwart

Elektrische haarden

U wilt een elektrische haard kopen? Dat is een goed idee, want elektrische haarden bieden allerlei voordelen. Ontdek ze nu in onze toonzaal en vraag uw gratis offerte.

Ontdek de voordelen  of vraag een offerte

elektrische sfeerhaard

4 Voordelen van een elektrische haard

Geen afvoer

Er is geen schouw nodig, omdat een dit haardtype geen rookgassen produceert. Hierdoor is de installatie erg simpel. U kunt dit toestel in zowat elke ruimte plaatsen: woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer…

Realistisch

De nieuwste elektrische haarden hebben een super realistisch vuurbeeld. Heel wat mensen vergissen zich, en denken dat ze naar een gashaard kijken.

Gebruiksvriendelijk

Met de gebruiksvriendelijke bediening zet u de haard makkelijk aan en uit. Dat kan via de afstandsbediening of de bijhorende smartphone app.

Proper

U hoeft geen as of roet op te ruimen. Bovendien vraagt een elektrische haard geen onderhoud. Dat bespaart u tijd en geld.

elektrische haard

Kies voor de totaaloplossing van PP haard & parket

Wij bieden onze klanten steeds een totaaloplossing aan. Dat zorgt voor minder stress en een beter eindresultaat.

Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase vertalen wij uw wensen naar een inbouwhaard op maat.

Installatie

Van zodra alle plannen op papier staan, komen wij bij u thuis de elektrische haard installeren. Dat doen we met veel zorg en oog voor detail.

Omkasting

De haard wordt netjes ingebouwd in een omkasting op maat. Het ontwerp van deze omkasting kiest u helemaal zelf.

Service

Tenslotte geven we nog meer informatie over de gebruiksinstructies. Heeft u nadien nog vragen? Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Vraag een offerte online

Droomt u van een elektrische haard in uw woning? Vraag snel een offerte via onze website. Dat is gratis, zonder verdere verplichtingen.

Veelgestelde vragen

Het verbruik hangt af van de hoeveelheid warmte die wordt geproduceerd. Als sfeerhaard (vuurbeeld zonder warmte) is het verbruik verwaarloosbaar door de zuinige led-technologie. In de warmtestand ligt het verbruik tussen de €0,25 en €0,35 per uur (afhankelijk van het vermogen).

Ja, u kunt de haard zo instellen dat er 1 of 2 kW warmte wordt afgegeven. Dat zorgt voor een stukje extra beleving.

Nee, daarvoor is het vermogen iets te laag. Het is een pure sfeerhaard. Als hoofdverwarming raden we aan om een kijkje te nemen naar de gashaarden en houtkachels.

Nee, een haard op elektriciteit heeft geen periodiek onderhoud nodig. Dat maakt dit toestel erg gebruiksvriendelijk.

Prijzen starten vanaf €2062, excl. btw. Wilt u een offerte op maat? Bezoek dan een van onze toonzalen of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.