pp-haard-parket-zwart

Bio-ethanol haarden

Met bio-ethanol haarden geniet u van de warmte en gezelligheid van een echt vuur, zonder dat u een schoorsteen of gastoevoer nodig heeft.

Ontdek alle voordelen of vraag een offerte

biohaard

Voordelen van biohaarden

Zonder schouw

Dankzij hun innovatieve ontwerp produceren biohaarden geen rook (en geen CO of fijn stof), waardoor er geen schoorsteen nodig is.

Zonder gastoevoer

De haarden hebben een eigen reservoir met schoon brandende bio-ethanol, waardoor er geen gastoevoer nodig is.

Past overal

Een van de grootste voordelen van bio-ethanol haarden is dat u ze overal kunt plaatsen.

Eenvoudig in gebruik

De gebruikerservaring is eenvoudig en intuïtief. Met slechts een simpele druk op de knop zet u de haard aan en uit.

bio ethanol haard in keuken

Een bio-ethanol haard kopen bij PP haard & parket

Jaarlijks zijn er honderden mensen als u die een haard op bio-ethanol kopen bij ons. Dat komt omdat wij enkele belangrijke troeven hebben:

Productkennis

Graag maken wij u wegwijs in ons ruim aanbod inbouwhaarden, van modern minimalistisch tot traditioneel landelijk. We begeleiden u met het nodige advies zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet

Topmerken

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom verkopen wij enkel biohaarden van A-merken als Furo. Die hebben hun kwaliteit al meermaals bewezen.

Eigen beheer

Ontwerp, plaatsing, afwerking en nazorg: alles gebeurt door ons eigen team. Zo hebben we meer controle over de kwaliteit en zorgen we voor tevreden klanten.

Totaalprojecten

U wilt uw nieuwe biohaard combineren met een wandmeubel voor de televisie of een nieuwe parketvloer? Dat kan. Wij zorgen voor een complete interieur make-over.

Vraag een offerte online

Droomt u van een bio-ethanol haard in uw woning? Vraag snel een offerte via onze website. Dat is gratis en geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Bio-ethanol haarden branden schoon en produceren een minimale uitstoot. In tegenstelling tot traditionele houtgestookte haarden, komt er voornamelijk waterdamp en koolstofdioxide vrij. Deze schone verbranding elimineert de noodzaak van een schouw om schadelijke gassen of rook af te voeren. 

Een biohaard is vooral bedoeld als sfeerhaard, maar zorgt zeker voor warmte. Een biohaard heeft een vermogen van circa 3,5 kW. Dit komt overeen met een gewone radiator van 90x120cm. 

Ja, deze haarden zijn ​​100% veilige systemen. Allereerst is het bio-ethanolreservoir volledig gescheiden van de brander. Hierdoor wordt per keer slechts zo’n 3 cl effectief verbrand. Daarnaast wordt het systeem continu bewaakt via tal van sensoren door het computergestuurde programma. Als er afwijkingen worden gemeten, gaat de bio-ethanolbrander automatisch in storing en dooft zichzelf uit.

Ten opzichte van de aankoop en installatie van een gashaard biedt een bio-ethanol haard een voordelig alternatief. Graag een prijs op maat? Breng een bezoek aan onze showroom in Geel.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stel ze via de contactpagina en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.