pp-haard-parket-zwart

Interieurvormgeving

Wilt u de woonkamer of eetkamer een make-over geven? Kies dan voor onze professionele interieurvormgeving.

Meer over interieurstyling  of vraag een offerte

Zorgeloze totaalprojecten

Doorheen de jaren kunnen wij terugblikken op mooie projecten van tevreden klanten. Wat vaak start met het idee om de haard of kachel te vervangen, evolueert al snel naar het opnieuw indelen en herinrichten van de woonkamer. Ook voor zulke totaalprojecten kunt u bij ons terecht.

Onze interieurvormgeving staat synoniem met een zorgeloze make-over. Wij zorgen voor het volledige traject: van materiaalselectie tot de bouw van kasten op maat en de finale aankleding. Op deze manier geeft u uw interieur een compleet nieuwe look, zonder stress. Als dat niet handig is?

interieurvormgeving pp haard en parket

Zo gaan we te werk

Het stappenplan van ons interieurontwerp ziet er als volgt uit:

Begeleiding van een interieurarchitect

Bij elk totaalproject wordt u begeleid door een professionele interieurarchitect. Die maakt een zorgvuldige selectie van de juiste ontwerpen, materialen, texturen en kleuren.

Kleuren

Kleuren kunnen een interieur maken of kraken. Onze interieurarchitect stelt een smaakvol kleurenpalet samen dat perfect aansluit bij uw woonstijl.

Materialen

Een schouwmantel in marmer of blauwe hardsteen? Parket van eik of bamboe? Onze interieurarchitect geeft meer informatie over alle materialen en helpt u om knopen door te hakken.

Texturen

Naast kleuren en materialen spelen ook texturen een belangrijke rol. Een mix van de juiste texturen brengt het interieur tot leven.

Vormgeving

De algemene vormgeving bepaalt het lijnenspel van de kamer. Gaat u voor strak modern? Of verkiest u landelijke vormen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw interieurproject te bespreken.