pp-haard-parket-zwart

Hoe verloopt de samenwerking met PP haard en parket?

Er zijn verschillende installateurs van haarden en kachels in Vlaanderen. Toch kiezen jaarlijks honderden particulieren en bedrijven voor PP haard en parket. Waarom? Omdat we kwaliteit aanbieden en een vlotte plaatsing garanderen. Dit alles gebeurt in drie simpele stappen:

Stap 1: de ontwerpfase

Alles start met een bezoek aan een van onze toonzalen. Daar kunt u alvast wat inspiratie opdoen. Heeft u graag een offerte? Zit dan even samen met een verkoper om uw plannen te bespreken.

Aan de hand van enkele vragen brengen we uw wensen en noden in kaart. Wilt u bijvoorbeeld een inbouwhaard of een vrijstaande kachel, eentje op gas of hout, als hoofd- of bijverwarming…?

Tijdens dit gesprek geven we natuurlijk advies. Want we hebben vele jaren ervaring met de plaatsing van haarden, kachels en parket. Die expertise delen we graag.

Indien nodig komen we ter plaatse kijken. Bijvoorbeeld om de ideale weg van de rookgasafvoer te bepalen.

Uiteindelijk ontvangt u een op maat gemaakt ontwerp met een gedetailleerde offerte. Transparantie is bij ons erg belangrijk. Daarom geven we graag meer uitleg over alle kosten.

Stap 2: de realisatie

Gaat u akkoord met de offerte? Goed, dan starten we met de voorbereidingsfase.

Allereerst maken we een planning op. Dan weet u wanneer we langskomen en hoe lang de werken zullen duren.

Op het afgesproken moment komen onze vakmannen langs om alles te plaatsen. Ze werken snel, veilig en proper – met een minimum aan overlast. De afwerkingskwaliteit is steeds van het hoogste niveau.

Belangrijk om te weten is dat we een totaaloplossing voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een inbouw gashaard met een kastenwand besteld? Dan voorzien we zowel de aardgasaansluiting als de installatie van de haard en het schrijnwerk.

Na afronding van de werken geven we nog enkele tips, bijvoorbeeld voor de opstart van de houtkachel of de bediening van de gashaard. Dan kunt u meteen aan de slag.

Stap 3: service na verkoop

Ook voor het onderhoud kunt u bij PP haard en parket terecht. Contacteer ons, en wij laten een professionele onderhoudstechnieker langskomen. Die lost ook technische defecten op.

Wilt u na enkele jaren uw installatie aanpassen, bijvoorbeeld overstappen van hout naar gas? Dan bekijken we graag de mogelijkheden.