pp-haard-parket-zwart

Een gashaard bedienen vanop uw smartphone

In onze vergelijking ‘hout versus gas’ zeiden we reeds dat een gashaard meer comfort biedt dan een houtkachel. Dit voordeel wordt nog eens versterkt wanneer u een bijhorende smartphone app installeert.

Meer comfort met een app

Al onze gashaarden worden geleverd met een afstandsbediening. Maar die heeft u niet altijd bij de hand. Uw smartphone waarschijnlijk wel. Dankzij een gashaard-app heeft u rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies en geniet u van meer comfort. Daarnaast biedt deze applicatie meer mogelijkheden dan een handzender.

Welke mogelijkheden biedt een gashaard app?

Gashaard apps bundelen verschillende functies in één programma, bijvoorbeeld:

  • Haard aan- en uitzetten. De meest voor de hand liggende functie is uiteraard inbegrepen. Via de app zet u makkelijk het vuur aan. Het vlammenspel doven is al even eenvoudig.
  • Temperatuur regelen. Mag het een beetje warmer zijn in de woonkamer? Geen probleem. Haal gewoon uw smartphone boven en verhoog de temperatuur.
  • Vlammenpatroon kiezen. Met behulp van een gashaard app past u het vlambeeld aan naar uw persoonlijke wensen.
  • Verlichting bedienen. Sommige haarden zijn uitgerust met verlichting – die ook in te stellen is via de bijhorende app.
  • Timers instellen. Wilt u dat de haard automatisch uitgaat wanneer u gaat slapen? Stel simpelweg een timer in.
  • Besparingen bekijken. Moderne gashaarden hebben een eco modus. In de app ziet u precies hoeveel gas u bespaart.

Sommige fabrikanten bieden nog andere functies aan, zoals een kinderbeveiliging, onderhoudsmeldingen, multi-bediening voor meerdere toestellen, enz. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Apple en Android

Alle smartphone apps voor gashaarden zijn beschikbaar voor Android en Apple toestellen (iPhone/iPad). Ook op een tablet kunt u ze gebruiken.