In onze vergelijking ‘hout versus gas’ zeiden we reeds dat een gashaard meer comfort biedt dan een houtkachel. Dit voordeel wordt nog eens versterkt wanneer u een bijhorende smartphone app installeert.

Meer comfort met een app

Al onze gashaarden worden geleverd met een afstandsbediening. Maar die heeft u niet altijd bij de hand. Uw smartphone waarschijnlijk wel. Dankzij een gashaard-app heeft u rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies en geniet u van meer comfort. Daarnaast biedt deze applicatie meer mogelijkheden dan een handzender.

Welke mogelijkheden biedt een gashaard app?

Gashaard apps bundelen verschillende functies in één programma, bijvoorbeeld:

  • Haard aan- en uitzetten. De meest voor de hand liggende functie is uiteraard inbegrepen. Via de app zet u makkelijk het vuur aan. Het vlammenspel doven is al even eenvoudig.
  • Temperatuur regelen. Mag het een beetje warmer zijn in de woonkamer? Geen probleem. Haal gewoon uw smartphone boven en verhoog de temperatuur.
  • Vlammenpatroon kiezen. Met behulp van een gashaard app past u het vlambeeld aan naar uw persoonlijke wensen.
  • Verlichting bedienen. Sommige haarden zijn uitgerust met verlichting – die ook in te stellen is via de bijhorende app.
  • Timers instellen. Wilt u dat de haard automatisch uitgaat wanneer u gaat slapen? Stel simpelweg een timer in.
  • Besparingen bekijken. Moderne gashaarden hebben een eco modus. In de app ziet u precies hoeveel gas u bespaart.

Sommige fabrikanten bieden nog andere functies aan, zoals een kinderbeveiliging, onderhoudsmeldingen, multi-bediening voor meerdere toestellen, enz. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Apple en Android

Alle smartphone apps voor gashaarden zijn beschikbaar voor Android en Apple toestellen (iPhone/iPad). Ook op een tablet kunt u ze gebruiken.