STUV HAARDEN & KACHELS

Stûv werd opgericht in 1983. Van in het begin legde men de focus op design en kwaliteit. De minimalistische vormen en pure lijnen van Stûv vallen bij heel wat mensen in de smaak. Dat geeft deze haarden en kachels niet enkel functioneel, maar ook esthetisch een meerwaarde.

STUV HOUTKACHELS

_ _ _

Op de vloer of tegen de muur: Stuv heeft een ruim aanbod houtkachels. Ze zijn verkrijgbaar in vele formaten en afmetingen, zowel voor kleine kamers als grote ruimtes. Alle Stûv-kachels zijn ontworpen om een maximum rendement op te leveren. Koude winters zijn dus verleden tijd. Zie je liever een ingebouwde houthaard? Ook daarvoor kan je bij dit merk terecht. De Stûv 16, 21 en 30 kunnen bijvoorbeeld probleemloos ingebouwd worden.

STUV GASHAARDEN

_ _ _

Hou je van het gemak van gashaarden? De Stûv gasinbouwhaarden van de lijn ‘Tulp’ zijn beschikbaar in verschillende formaten – enkelzijdig, dubbelzijdig of als hoekmodel met drie zijden. Verder kies je uit verschillende soorten branddecoratie, achterwanden en glastypes. Alle Stûv gashaarden worden geleverd met een thermostatische afstandsbediening waarmee het vermogen en de tijdsprogrammering kunnen worden ingesteld. Als dat niet handig is?

MEER INFO?

_ _ _

Vragen over onze Stûv haarden en kachels? Als erkend verkooppunten zorgen wij graag voor een antwoord. Contacteer ons of bezoek een van de toonzalen in uw buurt.