Spartherm2019-02-06T15:02:55+00:00
spartherm logo

SPARTHERM HAARDEN & KACHELS

De filosofie van Spartherm is simpel: hoogwaardige kachels en haarden produceren met veel oog voor design. In die missie zijn ze alvast geslaagd. Want de stijlvolle kachels en haarden Spartherm behoren tot de absolute wereldtop.

SPARTHERM KACHELS

_ _ _

Spartherm houtkachels zijn het neusje van de zalm. Ze combinerenĀ een tijdloos design met innovatieve verbrandingstechnieken. Deze kachels zijn het perfecte middelpunt van uw woonkamer of eetkamer. Zeker wanneer u weet dat Spartherm kachels in verschillende stijlen en formaten heeft. Hierdoor is er een passend model voor elke woonstijl.

SPARTHERM HAARDEN

_ _ _

Wist u al dat Spartherm ook een ruim aanbod inbouwhaarden heeft? Naast de traditionele houthaarden in verschillende breedtes zijn er ook schitterende hoekhaarden verkrijgbaar. En zoals u van Sparatherm verwacht, voldoen alle modellen aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit en uitstoot.

MEER INFO?

_ _ _

Wilt u meer weten over Spartherm haarden en kachels? Contacteer ons via telefoon of email, of bezoek onze toonzaal. Daarnaast kunt u online een offerte aanvragen via onderstaande knop.