Dru2019-02-06T15:10:33+00:00
dru haarden logo

DRU HAARDEN & KACHELS

Dru startte in 1754 als producent van potten en pannen, maar besloot na enkele jaren om over te schakelen op haarden en kachels. Met succes. Inmiddels heeft Dru een uitgebreid assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

DRU INBOUWHAARDEN

_ _ _

Wilt u een mooi inbouwhaard? Dru heeft voor ieder wat wils. In deze collectie zitten modellen in verschillende stijlen, afmetingen en vermogens. Modern of klassiek, op hout of gas; dat maakt niet uit. Dru heeft zelfs hoek- en doorkijkhaarden. Die zijn de perfecte blikvanger voor uw interieur. 

DRU KACHELS

_ _ _

Sommige mensen zien liever een kachel dan een haard. Ook in dat geval zit u goed bij Dru. Dit Nederlandse kwaliteitsmerk heeft een heleboel prachtige kachels in petto. Er zijn zowel vrijstaande als hangende modellen. Goed om te weten: de Dru EcoDesign kachels voldoen nu al aan de strengere eisen.

MEER INFO?

_ _ _

Vragen over onze Dru haarden en kachels? Neem dan contact op via telefoon of email, of bezoek onze toonzaal. Daarnaast kunt u online een offerte aanvragen via onderstaande knop.