BELLFIRES GASHAARDEN

Wie denkt aan gashaarden, denkt aan Bellfires. Deze haarden combineren veiligheid, design en gebruiksgemak. Voeg hier nog de uitstekend bouwkwaliteit aan toe, en je weet waarom zoveel mensen een Bellfires gashaard in huis halen. Misschien staat er binnenkort wel eentje in jouw woonkamer te pronken?

HET BELLFIRES GAMMA

_ _ _

Bij Bellfires wil men een passende gashaard voor elke woning. Daarom is het assortiment zo uitgebreid. Bij ons vind je onder andere de Bellfires Derby, Unica en View Bell. Groot of klein, modern of klassiek, vlak ingebouwd of als hoekmodel: er is voor ieder wat wils. Ontdek nu alle Bellfires haarden in een van onze toonzalen.

WAAROM EEN BELLFIRES GASHAARD?

_ _ _

Er zijn redenen genoeg om voor een Bellfires haard te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de ongeëvenaarde kwaliteit, de vele keuzemogelijkheden en de stijlvolle ontwerpen. Bovendien zijn deze gashaarden erg praktisch. Ze zijn makkelijk te bedienen en vragen amper onderhoud. Met een Bellfires gashaard in huis krijg je gegarandeerd jaloerse blikken van vrienden en familie!

MEER INFO?

_ _ _

PP haard en parket is een erkend verkooppunt van Bellfires haarden. Als officiële dealer verzorgen wij de verkoop en installatie. Heeft u graag een offerte? Bezoek onze toonzalen of contacteer ons via de website.