BARBAS HAARDEN & KACHELS

Barbas werd opgericht in 1976 en heeft over de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd. De houtgestookte haarden en kachels van dit merk zijn van topkwaliteit. Alles wordt in huis ontwikkeld en met veel oog voor detail geproduceerd in Nederland. Hierdoor hebben Barbas haarden een erg lange levensduur.

BARBAS INBOUWHAARDEN

_ _ _

Wie op zoek is naar een inbouwhaard, maakt met Barbas een uitstekende keuze. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Unilux reeks. Deze modellen hebben een hoog rendement en een lage emissie. Daarnaast mogen we het design niet vergeten. Barbas Unilux inbouwhaarden hebben een tijdloze uitstraling die zowel in een modern als een landelijk interieur past. Bovendien zijn er verschillende afmetingen om uit te kiezen. Er is zelfs een Unilux inzethaard met aan 3 zijden glas!

BARBAS KACHELS

_ _ _

Naast diverse inbouwmodellen heeft Barbas een mooi aanbod vrijstaande houtkachels. Vooral de Box-serie is erg populair. De Barbas Box kachels zijn verkrijgbaar als ronde of vierkante modellen, waardoor ze bij elke interieurstijl passen. Het is de perfecte blikvanger voor jouw woonkamer of eetkamer. Deze kachels van Barbas hebben een erg hoog rendement, wat goed nieuws is voor jouw stookkosten.

MEER INFO?

_ _ _

Op zoek naar een Barbas verkooppunt? PP haard en parket is een officiële dealer van Barbas haarden en kachels. Ontdek enkele modellen in onze toonzalen of vraag een offerte online.